ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden Even Frans Leven,Domaine Le Vignot Braize

1. RESERVERINGEN en BOEKINGEN
1. Reserveringsaanvragen worden per e-mail bevestigd (of schriftelijk indien u niet in bezit bent van e-mail).
2. Een reservering wordt omgezet in een boeking of overeenkomst nadat 50% van de huursom betaald is.
3. Nadat de aanbetaling ontvangen is, wordt een bevestiging verzonden. Er worden door ons geen reserverings-en administratiekosten in rekening gebracht. Met onze bevestiging wordt eveneens een gedetailleerde routebeschrijving meegestuurd.
4. Voor de gîtes, studio geldt een waarborgsom van zie tarieven.

2. BETAALWIJZE
Aanbetaling: onder vermelding van datum reservering en naam kamer/gîte.
1. vanuit Nederland: NL48 RABO 03626 09829 t.n.v. C.G.J.Paauwe. Bic code: RABO NL 2 U
2. vanuit andere landen: Cornelis PAAUWE BNP PARIBAS Banque banknr.FR76 3000 4002 2300 0003 5150 770
Voor meerdaagse verblijven dient het resterende bedrag van de huursom alsmede de waarborgsom uiterlijk 6 weken vóór aankomst betaald te worden.

3. ANNULERING en RESTITUTIE
1. Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, is de huurder de volgende annuleringskosten verschuldigd:

Bij annulering altijd € 25.- annuleringskosten, tot 10 weken voor aankomst dan zie volgende punten:
Bij annulering tot 12 weken vóór de aankomstdag: 25% van de huursom.
Bij annulering tot 4 weken vóór de aankomstdag: 50% van de huursom.
Bij annulering tot 1 tot 4 weken vóór de aankomstdag: 90% van de huursom
Bij annulering binnen een week vóór de aankomstdag: de gehele huursom.
Indien u wilt annuleren, verwachten wij uw annulering schriftelijk; dit om latere misverstanden te voorkomen. Wij adviseren u ook om een annuleringsverzekering af te sluiten.
2. Bij eerder vertrek wordt geen restitutie verleend.

4. AANSPRAKELIJKHEID
1.‘Even Frans Leven’ (De eigenaar) aanvaardt geen aansprakelijkheid bij letselschade, het kwijtraken en/of beschadigen van eigendommen of beschadigingen aan bijvoorbeeld bagage of voertuigen.
2. Gasten worden aansprakelijk gehouden voor door hen aangebrachte vernielingen, beschadigingen en vermissingen van de eigendommen van Even Frans Leven en kunnen worden verrekend met een eventueel betaalde waarborgsom.
3. Voor het zoekraken van een sleutel dient € 20,- contant te worden afgerekend.
4. Wanneer de gast de aanbetaling heeft voldaan, of door de gast het gehuurde in gebruik wordt genomen, wordt daarmee automatisch bevestigd dat deze Algemene Voorwaarden zijn geaccepteerd.

5. HUISREGELS
1. Onze gemeenschappelijke recreatiezaal is open van 10.00 uur tot s'avonds 20.00 uur, bij gebruik netjes achterlaten.
2. Roken in gîtes, woningen en andere ruimtes is niet toegestaan. Uitsluitend op de aangewezen plaatsen is dit wel mogelijk, gebruik s.v.p. de asbakken hiervoor!
3. In de gîtes, woningen en andere ruimtes zijn huisdieren niet toegestaan. Voor honden zijn in overleg en onder nader af te spreken voorwaarden op het terrein voorzieningen aanwezig. Honden dienen ten alle tijden aangelijnd te zijn en buiten het terrein te worden uitgelaten, mogen ook niet op bedden of banken, stoelen, mogen niet gekamd of geborsteld worden in de kamers of huisjes, extra borg voor een hond (zie tarieven) per boeking.
4. Snackmenu: is bord friet met sla garnituur zonder drank.
5. Het is niet toegestaan op de kamers van de Chambres d’Hôtes maaltijden e.d. te bereiden of te nuttigen. In de Gîtes en Studio is dit wel toegestaan.
6. Aangezien wij werken met septic tanks vragen wij u alleen toiletpapier door het toilet te spoelen en geen chloorproducten gebruiken. Wij vragen onze gasten ook mee te denken in een energie- en milieubewust verblijf. Denk dus ook aan een juist gebruik van de verwarming, verlichting en water. Energie: voor stroomverbruik bij gîtes en app. brengen wij zie tarieven per kWh. in rekening dat wordt verrekend met de borg.
7. Op het terras of in de eetkamer serveren wij u op nader aan te geven tijdstippen of na overleg graag een consumptie.
8. Het ontbijt wordt standaard om 8.00 uur aangeboden. In overleg is een ander tijdstip mogelijk, doch uiterlijk om 9.30 uur.
9. Na 22.00 uur dient de nodige rust in acht genomen te worden zodat andere gasten geen hinder van elkaar ondervinden.
10. Bezoekers dienen zich altijd aan te melden, de kosten voor bezoek/verblijf zie tarieven (personen vanaf 5 jaar). Als er meer personen in onze accomodaties verblijven dient dit altijd vermeldt te worden.
11. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de eigenaar een tent, caravan of ander kampeermiddel te plaatsen op het terrein.

12. Wij respecteren de zondagsrust.
13. Zonder toestemming van de eigenaar is het niet toegestaan om open vuur of barbecue te gebruiken.
14. Voor het gebruik van zwembad en draadloos internet (WiFi) gelden aparte gebruiksregels.

15. Bent beiden 55 jaar of ouder dan geldt een korting van 10% op de huurprijs buiten het hoogseizoen om.

HUISREGELS ZWEMBAD

Regels voor gebruik van het zwembad
Kinderen zonder zwemdiploma alleen toegang onder begeleiding van volwassenen of ouder dan 10 jaar, iemand met diploma’s.

Het toegangshekje dient steeds gesloten te zijn.

Geen boxershort/ zwemshort toegestaan; alleen gewone strakke zwembroek.

Vóór het zwemmen eerst douchen.

Uitsluitend via het trapje of de bestrating het water in.

Niet aan de stalen wand hangen aub.

Niet in het machinehokje komen.

Geen scherpe voorwerpen in, op of rond het zwembad.

Gebruik zwembad op eigen Risico.

Openingstijden
maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur.

Zondag alleen van 13.00 uur – 17.00 uur.

ROUTE BESCHRIJVING

Vertrek vanuit Nederland :
Via Utrecht/Rotterdam/Breda richting Antwerpen en Frankrijk.
Lille centrum (Rijsel), dan Paris aanhouden A 1 tot net voorbij groot vliegveld Charles de Gaulle,(Paris) Bordeaux A86 aanhouden tot A 10 Orleans, dan A 71 richting Clermont-Ferrand (Vierzon) Bourges. Doorrijden tot afslag 8 Saint-Amand-Montrond , via centrum groene borden Montluçon aanhouden (D2144).(NB: dit kan ook al goed vanaf Bourges afslag 7 is goede weg, geen tolweg meer). Na bebouwde kom Saint-Amand-Montrond na ongeveer 5 km linksaf slaan (gaat vrij steil naar beneden), richting Coust (D 1) tot bordje richting Braize rechtsaf, dan blijven rijden tot door dorpje Braize heen. Hierna D28 oversteken richting Saint-Bonnet-Tronçais ( D250) dan na ongeveer 700 mtr. rechtsaf, klein weggetje in, dit ongeveer 600 mtr. volgen en dan linksaf slaan en u bent er. (GPS zegt hier rechts, niet doen!).

Tweede mogelijkheid bij Paris A104/N 104 Lyon aanhouden dan doorrijden tot A6 en die een stuk volgen. Bij afslag richting A77 richting Nevers, deze volgen tot afslag Sancoins (Is bij Saint-Pierre-le-Moûtier) richting Sancoins D920.

De D951 Ainay-le-Château (richting Saint-Amand-Montrond) rijden tot Laugère, dan links D953 oprijden tot net in bebouwde kom van Ainay-le-Château dan rechts D28 op. Rijden tot Braize en links richting Saint-Bonnet-Tronçais (D250) , dan na ongeveer 700 mtr. rechtsaf, klein weggetje in, dit ongeveer 600 mtr. volgen en dan linksaf slaan en u bent er.(GPS zegt hier rechts, niet doen!).

Vanuit het Zuiden: op A71 afslag 9 Vallon-en-Sully en dan D2144 richting Meaulne. In Meaulne rechtsaf richting Braize D28, net na bord bebouwde kom Braize rechtsaf kleine weggetje in langs gemeente huis tweede links (net voor mooi groot hekwerk) en dan rechts en na 300 mtr. bent u er aan uw linkerkant.

Wij wensen u een goede reis!
Fam. Paauwe

Mocht u ons met deze routebeschrijving niet kunnen vinden, bel ons dan en wij helpen u verder.
Met NL-mobiel: 0033 470029334, Vanuit Frankrijk: 0470029334

GEBRUIKSVOORWAARDEN WIFI

1) Door het aangaan van de huurovereenkomst voor een gîte, chambres d’hotes, studio of andere accomodatie gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.

2) Bij aankomst op ons domaine krijgt u op verzoek de toegangscode voor onze draadloze internetverbinding. Deze toegangscode is uitsluitend voor uw eigen gebruik.

3) Aangezien wij in een buitengebied zijn gehuisvest, is de internetverbinding niet zo snel als u misschien gewend bent. In Frankrijk zijn de verbindingen niet altijd stabiel; de verbinding met Internet kan daarom soms wegvallen.

4) Om onze bereikbaarheid te waarborgen, vragen wij u om spaarzaam gebruik te maken van Internet. Het downloaden van grote bestanden is daarom niet toegestaan. Wilt u s.v.p. geen Skype-verbindingen of andere chatkanalen ongebruikt open laten staan?
Het kan daardoor voorkomen dat wij daardoor telefonisch niet meer bereikbaar zijn; de internetsnelheid van andere gebruikers zal er ook onder lijden.

5) Bij onjuist gebruik zijn wij helaas genoodzaakt om de draadloze internetverbinding buiten gebruik te schakelen.

6) Illegaal downloden is ten strengste verboden en wie zich er schuldig aan maakt is ten alle tijde te achterhalen.

© EVEN FRANS LEVEN
Copyright 2024 . All Rights Reserved. 01/04/2024

No Code Website Builder