KAMER BONNET

2 - 3 personnen
32 m2

Deze biedt plaats aan 3 personen een 2 persoons boxspringbed (1.60×2.00) en een eenpersoonsbedden (0.90×2.00), deze studio/kamer met airco kunt u huren als studio of als bed & breakfast accommodatie. de indeling is: eenvoudige keuken (incl. koelkast), eettafel met stoelen, een zithoekje en een douche en toilet met eigen tuintje.

Vóór de studio kunt u gebruik maken van een zonnig terras met meubilair. Op ons Domaine maakt u gratis gebruik van Internet via WiFi. De studio is tevens in gebruik als bed & breakfast met onze ontbijtservice. Zo kunt u zorgeloos vanaf 2 nachten bij ons doorbrengen!

Mobirise

Bent u onderweg naar het zuiden? Steeds meer mensen kiezen ervoor ergens te overnachten in plaats van in één keer door te rijden. Wij bieden u de mogelijkheid om bij ons te overnachten.

Mobirise

Heeft u geen zin om zelf uw eten te verzorgen? U kunt gewoon bij ons aanschuiven voor de maaltijd of een snack menu. Zo heeft u weer een zorg minder terwijl u onderweg bent naar de volgende plaats. Het is vakantie... toch?

© EVEN FRANS LEVEN
Copyright 2023 . All Rights Reserved. 11/08/23

Designed with ‌

HTML Builder