Accommodaties

    Bij Even Frans Leven hebben we diverse overnachtingsmogelijkheden. Zoekt u een overnachtingsmogelijkheid terwijl u op doorreis bent? Dan is bed & breakfast misschien iets voor u. Zeker als u dit combineert met table d’hôtes, dan hoeft u zich nergens druk om te maken.
    Verblijft u iets langer? Dan zijn onze comfortable Gites misschien een goede keuze. We hebben diverse huisjes voor verschillende vakantiegangers. Naast onze Gites en appartement bieden we een tourcaravan en een studio aan. De caravan om echt de ervaring van kamperen te krijgen, de studio om alles bij de hand te hebben.
GITES

Het huis is van origine een Longère (langwerpige boerderij met schuur), waarin wij drie vakantiehuizen hebbben gemaakt. De gîtes hebben alle noodzakelijke voorzieningen, waaronder een slaapkamer op de begane grond.
Eén gîte is geschikt voor mindervalide bezoekers.

Gîte 1. 4 - 6p.

Gîte 2. 4 - 6p.

Gîte 3. 2 - 4p.

BED & BREAKFAST

Wij hebben in het andere huis kamers voor logies met ontbijt, in de voormalige stal recreatieruimte/eetzaal met keuken voor Tables d’hôtes of voor het nuttigen van een snackmenu of op het terras een heerlijk drankje. Ideaal als u op doortocht bent, of gewoon het gemak van B&B wilt ervaren.


Familie Kamer. 2 - 5p.

Kamer Bonnet 2 - 3p.

APPARTEMENTEN

Een studio is een kamer waarbij alle voorzieningen in één ruimte te vinden zijn. Je kunt slapen, koken en leven in deze vakantieaccommodatie. Onze studio met eigen terras, kookgelegenheid en douche met toilet. Interesse? Lees snel verder en bekijk foto’s van onze studio.

Studio Bonnet 2 - 3p.

Appartementen Tronçais 2 - 5p.

Mobirise

BARBECUE

Bij onze arrangementen hebben wij een extraatje; table d’hôtes. Een Frans gebruik, dat wij Nederlanders niet kennen. Wij nodigen u tegen betaling uit om met ons te dineren. Het heeft een paar voorwaarden, het mag niet a la carte, de gastheer en -vrouw kiezen zelf wat er gegeten wordt. Laat u verrassen!

MEER INFO

© EVEN FRANS LEVEN
Copyright 2023 . All Rights Reserved. 11/08/23

Made with ‌

Easiest Website Builder